Het geheel is meer dan de som der delen
Administraties, fiscaal advies en businesscoaching
Natuurlijk hechten wij aan kwaliteit, efficiency en effectiviteit, maar vooral aan persoonlijk contact
Fiscaal adviseur
Op koers blijven. Monitoren van de doelstellingen, inzetten op weloverwogen actiepunten.
Businesscoach

Administraties en fiscaal advies

Veel meer dan alleen geschiedschrijving

Voor veel ondernemingen is de boekhouder degene die de administratie verwerkt tot een jaarrekening en een fiscale aangifte. Geschiedschrijving dus. Maar als je bedenkt dat iedere beslissing binnen een onderneming een financiële of administratieve verknoping heeft, dan is de boekhouder de aangewezen persoon om de MKB-ondernemer in zijn ondernemerschap bij te staan, meer dan alleen op cijfermatig en fiscaal gebied. De boekhouder kent de MKB-ondernemer en zijn onderneming als geen ander. De boekhouder heeft vaak een lange relatie met de MKB-ondernemer, gestoeld op wederzijds vertrouwen. Wat zou het dan goed zijn dat de boekhouder de MKB-ondernemer bij kan staan op ook andere beleidsgebieden dan enkel de jaarrekening en de fiscale aangifte, met andere woorden: veel meer dan alleen geschiedschrijving.

Eén persoonlijk aanspreekpunt

Fleuren MKB-Consultancy heeft zich naast administraties en fiscaal advies, ook gespecialiseerd als bedrijfskundige. Hiermee is Fleuren MKB-Consultancy de complete adviseur voor de MKB-ondernemer.

Met betrekking tot onze administratie- en fiscale diensten maken wij zoveel mogelijk gebruik van de laatste stand van de techniek. Dat betekent dat wij de werkzaamheden zoveel mogelijk digitaal en geautomatiseerd uitvoeren. Wij bieden je het complete scala aan diensten die je van een boekhouder kunt verwachten. Hierbij werken wij samen met andere professionele dienstverleners, maar wel met als uitgangspunt dat je verzekerd bent van één aanspreekpunt.

Hoezeer wij ook hechten aan kwaliteit, efficiency en effectiviteit, wij merken dat persoonlijk contact de beste resultaten oplevert.

Voor verdere vragen of opmerkingen zijn wij je natuurlijk graag van dienst.

Aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen)

Aangesloten bij OvRAN (Orde van Register Adviseurs Nederland)

 

 

 

 

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je op een later tijdstip terug.